Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2012

Έβαζαν βενζίνη στα αυτοκίνητα τους και τη χρέωναν στα... ασθενοφόρα!

Πρόκειται για δύο γυναίκες υπαλλήλους του ΕΚΑΒ που για ένα χρόνο χρέωναν αλλού την βενζίνη για να γεμίζουν οι ίδιες τα αυτοκίνητα τους...... την παρακάτω δημοσίευση την έχουν αναρτήσει δεκάδες  Blog......  αλλά κανένα δεν γραφει τιποτα για τον βενζινά..................

 

 

Για ένα χρόνο έβαζαν βενζίνη στα αυτοκίνητά τους και τη χρέωναν στα ασθενοφόρα. Οι δύο γυναίκες υπάλληλοι του ΕΚΑΒ, και ο σύντροφος της μίας, γέμιζαν μπιτόνια με βενζίνη σε συμβεβλημένο βενζινάδικο, τα φόρτωναν στο ασθενοφόρο και στη συνέχεια τροφοδοτούσαν με καύσιμα τα αυτοκίνητά τους.

        
Στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας συνελήφθη χθες τα ξημερώματα μία 42χρονη υπάλληλος του ΕΚΑΒ. Η γυναίκα, στη 01:00,  είχε πάρει από το θυρωρείο τα κλειδιά ασθενοφόρου που ήταν σταθμευμένο στον χώρο. Μπήκε σε αυτό μαζί με τον συνομήλικο σύντροφό της και πήγαν σε πρατήριο υγρών καυσίμων στην οδό Ηρώων Πολυτεχνείου στον Πειραιά, στο οποίο εφοδιάζονται με καύσιμα τα ασθενοφόρο της περιοχής του Πειραιά. Έβγαλαν τρία πλαστικά δοχεία και τα γέμισαν με 69 λίτρα βενζίνης αξίας 121 ευρώ, την οποία χρέωσαν στο ασθενοφόρο όχημα, με το οποίο είχαν πάει. Στη συνέχεια η υπάλληλος άδειασε το ένα μπιτόνι βενζίνης στο ρεζερβουάρ του αυτοκινήτου της, και τα άλλα δύο γεμάτα στο πορτμπαγκάζ.  Στις 02:30 επέστρεψε το ασθενοφόρο εκεί που το είχε παραλάβει μαζί με τα κλειδιά του.
        
Όπως προέκυψε από την προανάκριση η συγκεκριμένη παράνομη διαδικασία γινόταν τον τελευταίο χρόνο, με την 40χρονη είτε με τον σύντροφό της είτε με 36χρονη συνάδελφό της, χρησιμοποιώντας διαφορετικά ασθενοφόρα, που έπαιρνε με τον ίδιο τρόπο από τον χώρο στάθμευσης του νοσοκομείου ή από τον χώρο στάθμευσης του Οργανισμού Λιμένος Πειραιώς, έπαιρναν από το ίδιο πρατήριο ποσότητες βενζίνης. Χρέωναν βέβαια την προμήθεια των καυσίμων στα ασθενοφόρα, και μοιράζονταν την βενζίνη. Σε κάθε παραλαβή βενζίνης υπέγραφε χρησιμοποιώντας ονόματα συναδέλφων της που είχαν βάρδια κατά την ώρα παραλαβής των καυσίμων, ώστε να μην γίνει αντιληπτή.
        
Η 40χρονη και ο σύντροφός της, έμαθαν ότι έγινε αντιληπτή η απάτη και κλοπή των καυσίμων και παρουσιάστηκαν μόνοι τους στο τμήμα Ασφαλείας Νίκαιας όπου και συνελήφθησαν.  Στο πορτμπαγκάζ του αυτοκινήτου της βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το άδειο δοχείο αλλά και τα δύο γεμάτα μπιτόνια βενζίνης. Το ζευγάρι με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε εναντίον τους για απάτη κατά συναυτουργία και πλαστογραφία οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πειραιά, ενώ αναζητείται και η άλλη υπάλληλος. 



Πηγη: http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=123885&catid=3







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου