Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2015

Ο Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. αρνείται την επικοινωνία με τους αδιόριστους διασωστες ΕΚΑΒ που περιμένουν με αγωνία τα αποτελέσματα της Πιστοποίησης.


Καλησπέρα και καλή χρονιά σε όλους. 

Απευθύνω κάλεσμα σε όλους τους Αδιόριστους Διασωστες Πλήρωματα Ασθενοφόρου της σχολής του Ε.Κ.Α.Β με αφορμή την υποβολή αιτήσεων συμμετοχής στην προκήρυξη 7Κ/2014 απο την οποία κινδυνεύουμε να αποκλειστούμε καθώς ο αρμόδιος φορέας πιστοποίησης προσόντων Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. 3μήνες μετα την ολοκλήρωση των εξετάσεων δεν έχει ανακοινώσει τα αποτελέσμα αυτών, με κίνδυνο τον αποκλεισμό μας απο το δικαίωμα της μοριοδότησης.

Ο Ε.Ο.Π.Π .Ε.Π. αρνείται κάθε επικοινωνία μαζί μας και στις ελάχιστες περιπτώσεις που αυτό επιτυγχάνεται η συμπεριφορά τους απέναντι μας είναι απαράδεκτη. Δεν μπορώ να γνωρίζω τις πιθανές συντεχνίες που κρύβονται πίσω απο την άρνηση της ορθής επικοινωνίας μας με τον Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. και τα συμφέροντα που πιθανόν να υπάρχουν. Τα δικαιωματά μας ως Απόφοιτοι Διασώστες Πλήρωματα Ασθενοφόρου καταπατούνται με τρόπο βάναυσο και αντιδημοκρατικό, με την πρόσληψη Ακατάλληλων Ανειδίκευτων Οδηγών σε θέσεις που αφορούν αποκλειστικά Πιστοποιημένους Διασωστες της Σχολής του Ε.Κ.Α.Β.


 Δεν μας παίρνουν απλά τις θέσεις εργασίας αλλά υποβαθμίζουν την υγεία καθώς ειναι Ακατάλληλοι χωρίς Πιστοποιημένες Γνώσεις και το βασικότερο όλων χωρίς αγάπη για αυτό που έχουν καλεστεί να κάνουν. Τα προβληματά μας είναι πολλά και ένα απο τα πιο σοβαρά είναι η Άδεια Ασκήσεως Επαγγέλματος που δεν μας παρέχεται.

 Όλα αυτά είναι που μας ενώνουν, έτσι λοιπόν συλλογικά και όχι ατομικά πρέπει να κινηθούμε προς πάσα κατεύθυνση ώστε η φωνή μας να ακουστεί και η κοινωνία να μάθει οτι εμείς οι Διασώστες Πληρώματα Ασθενοφόρου δεν είμαστε ανειδίκευτοι οδηγοί αλλά άτομα καταρτισμένα στην Επείγουσα Προνοσοκομιακή Φροντίδα, με αγάπη για την δουλειά και τον συνάθρωπο. Σας καλώ όλους συντονισμένα και με αφορμή την ορκομοσία της νεας κυβέρνησης, να οργανώσουμε συνάντηση με τον υπουργο υγειας Κ. Παναγιώτη Κουρουμπλή και την προβολή αυτής απο τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.

Παρακαλώ όποιος επιθυμεί να συμμετάσχει στην προσπάθεια μας, ας μου δηλώσει το ενδιαφέρον του μέσω ''Inbox'', καθώς κάνω προσπάθειες ωστε να δωθεί η δυνατότητα σε όλους έναντι μικρού χρηματικού ποσού να μεταβούμε με λεωφορεία στην Αθήνα.


Κείμενο:Dimitrios Liopiaris, https://www.facebook.com/dimitrios.liopiaris

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου