Τετάρτη, 28 Ιανουαρίου 2015

Νέα προθεσμία στον ΑΣΕΠ για τις 186 θέσεις στο ΕΚΑΒ

 
 
Η προθεσμία αποστολής της υπογεγραμμένης εκτυπωμένης μορφής της ηλεκτρονικής αίτησης με τα απαιτούμενα κατά περίπτωση δικαιολογητικά λήγει με την πάροδο της 24ης Φεβρουαρίου 2015, ημέρας Τρίτης.
  • Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής στην Προκήρυξη του ΑΣΕΠ 7Κ/2014 (ΦΕΚ 19/23-12-2014, Τεύχος Προκηρύξεων ΑΣΕΠ), η οποία αφορά την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας εκατόν ογδόντα έξι (186) θέσεων τακτικού προσωπικού Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, κλάδου – ειδικότητας Πληρωμάτων Ασθενοφόρων, στο Εθνικό Κέντρο Άμεσης Βοήθειας (Ε.Κ.Α.Β.) του Υπουργείου Υγείας, επαναπροσδιοριζόμενη κατά τα ανωτέρω, αρχίζει στις 4 Φεβρουαρίου 2015 ημέρα Τετάρτη και λήγει τη 18η Φεβρουαρίου 2015, ημέρα Τετάρτη.
  • Η υπογεγραμμένη εκτυπωμένη μορφή της ηλεκτρονικής αίτησης με τα απαιτούμενα κατά περίπτωση δικαιολογητικά υποβάλλονται στο ΑΣΕΠ ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή στη διεύθυνση:
Α.Σ.Ε.Π.
Αίτηση για την Προκήρυξη 7Κ/2014
Κατηγορία: Δ.Ε.
Τ.Θ. 14308
Αθήνα Τ.Κ. 11510

Η προθεσμία αποστολής της υπογεγραμμένης εκτυπωμένης μορφής της ηλεκτρονικής αίτησης με τα απαιτούμενα κατά περίπτωση δικαιολογητικά λήγει με την πάροδο της 24ης Φεβρουαρίου 2015, ημέρας Τρίτης.
 

1 σχόλιο:

  1. Καλησπέρα σε όλους. Όπως θα έχετε δει ολοι σας η προκυρηξη για τις προσλήψεις εχει βγει στον αέρα. Οι ημερομηνίες κατάθεσης των ηλεκτρονικων αιτήσεων ειναι 4-18 Φεβρουαρίου και μεχρι 25 Φεβρουαρίου η αποστολή μέσω ταχυδρομείου. Αναφέρομαι λοιπον σε αυτούς που δώσαμε πιστοποίηση φέτος και δεν εχουν παρει βαθμούς. Έχουμε μαζευτεί κάποια άτομα (ονόματα δεν αναφέρω) και έχουμε μιλήσει με δικηγόρο ο οποίος ειναι έμπειρος σε αυτόν τον τομέα και κατα το παρελθόν εχει ασχοληθεί ξανά με τον τότε οργανισμό πιστοποίησης σε παρόμοιο θέμα. Καλώ όσους θέλουν να συμμετάσχουν στην προσπάθεια μας κατα του εοππεπ όπου και θα κινηθούμε νομικά (γιατι όπως μας ενημέρωσε στην πρώτη επαφή ο δικηγόρος έχουμε έννομο συμφέρον και υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να κερδίσουμε) να μας ενημερώσουν αμμεσα. Το ποσο που θα επιβαρυνθεί ο καθένας απο εμάς για την αποζημίωση του δικηγόρου θα εξαρτηθεί απο τον αριθμό των ατόμων που θα μαζευτούμε. Καλο θα ηταν να μαζευτούμε πολλοί. Το κόστος και τα χαρτια που θα χρειαστεί ο δικηγόρος θα τα μάθουμε σήμερα το βράδυ. Αλλα η πρώτη εικόνα που έχουμε δείχνει οτι δεν θα ξεπεράσει τα 400 ευρώ συνολικά. Εμεις έχουμε ραντεβού με τον δικηγόρο μεσα στο ΣΚ. Την Δευτέρα ή την Τρίτη θα φύγει το εξώδικο. Περιμένουμε όσους περρισοτερους γίνεται να συμμετάσχετε σε αυτήν την προσπάθεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή