Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2011

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΠΑ.Σ.ΑΔΠΑ.ΕΚΑΒ ΣΤΟΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΚΑΙ ΠΡΩΗΝ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΥΡΙΟ ΜΑΝΩΛΗ ΣΤΡΑΤΑΚΗ.


Μανωλης Σοφ. Στρατακης
Τέλη Ιουλίου η σελίδα Α.Δ.Π.Α  μαζί με την προσωρινή διοίκηση του υπό ίδρυση σωματείου ΠΑ.Σ.ΑΔΠΑ.ΕΚΑΒ, επισκεφτηκαν χωρίς πρόσκληση και ραντεβού το γραφείο  στην Αθήνα του Βουλευτή  Ηρακλείου και πρωην υφυπουργο μεταφορων και επικοινωνιων του ΠΑΣΟΚ   κύριο  Μανώλη Σοφ. Στρατάκη. Εξηγήσαμε ότι  ο λόγος της επίσκεψη μας ήταν να του εκθέσουμε τα προβλήματα μας  σαν αδιόριστοι διασωστες  πλήρωμα ασθενοφόρου Ε.Κ.Α.Β και να ζητήσουμε τη βοήθεια του σχετικά με αυτό το θέμα.
Ο κύριος Μανώλης Σοφ. Στρατάκης έδειξε αμέσως μεγάλο ενδιαφέρον και κατανόηση για τα βασικά προβλήματα που αντιμετωπίζουμε σαν αδιόριστοι διασωστες ΕΚΑΒ και υποσχέθηκε βοήθεια άμεσα και με όποιο τρόπο μπορεί. Φεύγοντας από το γραφείο του, αφήσαμε  και εγγραφος τα προβλήματα και αιτήματα μας.
Σήμερα 9/9/2011 μετά από τηλεφώνημα του κύριου  Μανώλης Σοφ. Στρατάκης   μας ενημέρωσε ο ίδιος ότι κατάθεσε από και μέσω της Βουλής των Ελλήνων  έγγραφη αναφορά προς το υπουργείο  Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης  και σύντομα θα έχουμε γραπτή απάντηση σχετικά με τα προβλήματα που του αναφέραμε .
Το υπό ίδρυση σωματείο ΠΑ.Σ.ΑΔΠΑ.ΕΚΑΒ θα κινηθεί ανάλογα, μετά την γραπτή απάντηση που θα πάρει από το Υπουργείο Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης και τον κύριο  Μανωλη Σοφ. Στρατακη.
Τα προβλήματα που συζητήσαμε και καταθέσαμε εγγραφος στο κύριο  Μανωλη Στρατάκη  δίδονταi στο διαδίκτυο στο BLOG μας στις εξης δημοσιευσεις: 
1. Αισχρη εκμεταλευση αδιοριστων διασωστων ΕΚΑΒ.
2. Ανταμοιβονται οι κοποι μας;
3. Α.Δ.Π.Α αδιοριστοι διασωστες ΕΚΑΒ - Επιστολη προς τον Πρωθυπουργο της χωρας και η μοναδικη απαντηση του γραφειου του απο το Μαιο του 2010.
4. Επιστολη προς τους  υπευθυνους των Αγανακτησμενων στην Πλατεια Συνταγματος απο τους αδιοριστους διασωστες ΕΚΑΒ για να ανεβασουν πανο.
5. και τις συζητησεις απο τη σελιδα στο  facebook Α.Δ.Π.Α ΑΔΙΟΡΙΣΤΟΙ ΔΙΑΣΩΣΤΕΣ - ΠΛΗΡΩΜΑ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟΥ ΕΚΑΒ.
6. Τη σελιδα στο facebook  του υπο ιδρυση σωματειου ΠΑ.Σ.ΑΔΠΑ.ΕΚΑΒ.


                                        Α.Δ.Π.Α  ΚΑΙ  ΠΑ.Σ.ΑΔΠΑ.ΕΚΑΒ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου