Πέμπτη, 10 Δεκεμβρίου 2015

ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΔΙΑΣΩΣΤΩΝ ΕΚΑΒ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΕΛΠΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΚΑΒ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΝΗΣΙΩΝ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΟΧΤΩ ΜΗΝΕΣ.


       Το σωματείο ΠΑ.Σ.ΑΔΠΑ.ΕΚΑΒ σήμερα πληροφορήθηκε ότι το υπουργείο θα προχωρήσει άμεσα  σε προσλήψεις 50 πιστοποιημένων  Διασωστών – Πληρωμάτων Ασθενοφόρου ΕΚΑΒ, για να στελεχώσουν και να βοηθήσουν  το έργο του ΕΚΑΒ  στα εξής νησιά : Μυτιλήνη 9, Ρόδο 8, Σάμο 5, Χίο 8, Κω 8, Κάλυμνο 3, Λέρο 5, Ικαρία 4, λόγω του προσφυγικού προβλήματος.
       Το ΚΕΕΛΠΝΟ θα είναι ο φορέας υλοποίησης όλου του εγχειρήματος. Πρόκειται για 8 μηνη σύμβαση έργου με καθαρές αποδοχές μετά από φόρους και ασφαλιστικές εισφορές 1000-1050 ευρώ. 
       Οι διασώστες που θα προσληφθούν, θα πρέπει να βρίσκονται σε ετοιμότητα για έναρξη επαγγέλματος στην εφορία- μπλοκάκι.                     Μέσα στο επόμενο δεκαήμερο θα ανακοινωθούν οι θέσεις επίσημα. Η προκήρυξη πιθανότατα να ολοκληρωθεί ως τις 31 Δεκεμβρίου του 2015.

      Έχει ζητηθεί στους ντόπιους ξενοδόχους δωρεάν στέγαση για τα άτομα που θα προσληφθούν, αλλά δεν είναι σίγουρο ότι η απάντηση τους θα είναι θετική.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου