Σάββατο 25 Απριλίου 2015

Συζήτηση στη Βουλή για προμήθεια 167 Ασθενοφόρων και 19 Κινητών Μονάδων στο Ε.Κ.Α.Β.



Στις 16 Απριλίου 2015, κατά την σύγκλιση των μελών της Επιτροπής Κοινωνικών Υποθέσεων από τον Υπουργό Υγείας κ. Παναγιώτη Κουρουμπλή, ο Πρόεδρος του Ε.Κ.Α.Β. κος Παπαευσταθίου Νίκος προέβη στην ανάλογη ενημέρωση των συμμετεχόντων Βουλευτών -μελών της Επιτροπής- σχετικά με το διαγωνισμό που αφορά την προμήθεια 167 Ασθενοφόρων και 19 Κινητών Μονάδων για τις ανάγκες του Ε.Κ.Α.Β. στο πλαίσιο των περιφερειακών επιχειρησιακών προγραμμάτων ΕΣΠΑ 2007-2013.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ  VIDEO

 

Πέμπτη 23 Απριλίου 2015

«Ενδεικτικά» περιστατικά ασθενών που καλείτε το E.K.A.B να αντιμετωπίσει….



Στις 23 Απριλίου 2015, η ενημερωτική εκπομπή του ALPHA 360ᵒ, με τη Σοφία Παπαϊωάννου, εξασφάλισε την είσοδο με κάμερες τόσο στα Επείγοντα Περιστατικά του Ευαγγελισμού όσο και στις βάρδιες των Διασωστών με τα ασθενοφόρα του Ε.Κ.Α.Β, όπου παρουσιάζονται κάποια «ενδεικτικά» περιστατικά ασθενών που καλούνται να αντιμετωπίσουν...

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

 

Σάββατο 4 Απριλίου 2015

Πως να διορθώσετε την λάθος στάση και κίνηση του σώματος σας.

Η Σωστή θέση του σώματος 

Η σωστή στάση του σώματος είναι πολύ σημαντική γιατί από αυτήν εξαρτάται η επιφόρτιση που δέχεται όλο το μυοσκελετικό μας σύστημα. Οι λάθος θέσεις και άρα οι λάθος επιφορτίσεις δημιουργούν πόνους και τραυματισμούς στο σώμα μας. Θα πρέπει να κατανοήσουμε ότι όσο κι αν γυμναζόμαστε για να διορθώσουμε τα τυχόν προβλήματά μας, αυτά θα περαμένουν ή θα επανέρχονται αν στις καθημερινές συνήθειες μας δεν προσπαθήσουμε να διορθώσουμε τη στάση μας. 


ΔΕΙΤΕ ΤA VIDEO