Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2011

ΠΑΡΑΪΑΤΡΙΚΟΙ ΔΙΑΣΩΣΤΕΣ ΕΚΑΒ ..ΚΑΙ ΠΑΡΑΪΑΤΡΙΚΟΙ ΔΙΑΣΩΣΤΕΣ ΔΙΗΜΕΡΟΥ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ…..ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ……..! ! !

Α.Δ.Π.Α ΑΔΙΟΡΙΣΤΟΙ ΔΙΑΣΩΣΤΕΣ-ΠΛΗΡΩΜΑ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟΥ
ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΘΕΙ ΤΟ ΕΞΗΣ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ.
 ΞΑΦΝΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ ΕΧΟΥΝ ΞΕΠΗΔΗΣΕΙ ΑΤΟΜΑ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΥΤΟΟΝΟΜΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΡΑΪΑΤΡΙΚΟΙ ΔΙΑΣΩΣΤΕΣ.
ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΡΩΤΗΣΕΙΣ …ΠΟΙΑ ΣΧΟΛΗ ΤΟΥ ΕΚΑΒ ΕΒΓΑΛΕΣ?……………….ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ………..ΠΟΙΑ ΣΧΟΛΗ?……..ΕΓΩ ΕΧΩ ΤΟ PHTLS KAI TO ALS .
ΡΩΤΑΩ ΕΓΩ…..ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ?………..ΑΥΤΟΙ ΜΟΥ ΛΕΝΕ….ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ……….ΑΠΑΝΤΑΩ ΕΓΩ……ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΪΑΤΡΙΚΟΙ ΔΙΑΣΩΣΤΕΣ……ΑΥΤΟΙ ΑΠΑΝΤΟΥΝ …ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΠΑΡΑΪΑΤΡΙΚΟΣ ΔΙΑΣΩΣΤΗΣ…..
ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΜΟΥ ….ΝΑ ΚΛΑΨΩ Η ΝΑ ΓΕΛΑΣΩ ΤΩΡΑ..???

ΠΑΡΑΪΑΤΡΙΚΟΙ ΔΙΑΣΩΣΤΕΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΔΙΑΣΩΣΤΕΣ –ΠΛΗΡΩΜΑ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟΥ ΑΠΟΦΟΙΤΟΙ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΤΟΥ Ε.Κ.ΑΒ .
ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΙΔΙΟΤΗΤΑ….ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ.

 ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ….BLS…..PHTLS…..ALS…?
 ΤΟ PHTLS ALS…ΠΡΕΠΕΙ NA ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΠΟΛΙΤΕΣ ?
Η ΜΟΝΟ ΣΕ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ?

ΜΑΡΙΑ ΣΤΡΑΤΑΚΗ
πάνω από ένα χρόνο πριν · Διαγραφή Μηνύματος

ΒΑΣΙΛΗΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΙΔΗΣ
ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΜΟΝΟ ΔΙΑΣΩΣΤΕΣ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΜΑΣ , ΓΙΑΤΡΟΙ , ΝΟΣΗΛΕΥΤΕΣ κλπ. ΠΛΗΝ ΤΟΥ ALS ΤΑ ΕΧΩ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΚΑΙ ΕΧΩ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ! ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΑΠΟ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΠΟΦΟΙΤΟΥΣ ΤΟΥ ΕMP ΠΟΥ ΠΡΟΧΩΡΗΣΑΝ ΓΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΣ ,ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΝΑ ΔΙΔΑΣΚΟΥΝ . ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΑΝΑΚΥΠΤΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ , ΤΟ ΧΟΥΝ ΒΡΕΙ ΣΑΝ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΣ ΤΟΥ EMP NA EKΠΑΙΔΕΥΟΥΝ ΟΔΗΓΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΑΠΤΙΖΟΥΝ ΜΕΤΑ ''ΔΙΑΣΩΣΤΕΣ''
πάνω από ένα χρόνο πριν · · Αναφορά · Διαγραφή Μηνύματος

Α.Δ.Π.Α ΑΔΙΟΡΙΣΤΟΙ ΔΙΑΣΩΣΤΕΣ-ΠΛΗΡΩΜΑ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟΥ
ΑΥΤΟ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ 31/3/07 ΕΧΕΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΔΙΑΣΩΣΤΕΣ –ΠΛΗΡΩΜΑ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΝ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΑΣΚΗΣΕΩΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ….ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΑΚΟΜΑ…….ΓΙΑΤΙ?

ΜΑΡΙΑ ΣΤΡΑΤΑΚΗ
πάνω από ένα χρόνο πριν · Διαγραφή Μηνύματος

ΒΑΣΙΛΗΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΙΔΗΣ
ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΗΞΕΡΑ ! ΔΕΝ ΞΕΡΩ , ΓΙΑΤΙ ?
πάνω από ένα χρόνο πριν · · Αναφορά · Διαγραφή Μηνύματος

Βασίλειος Στάμου
ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΗ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ: παιδιά το ALS το κάνουν οι γιατροί και οχι εμείς, αυτό που κάνουμε είναι το ILS που είναι μέρος του ALS. Χοντρικός να σας πώ οτι η εκπαίδευση στο ILS είναι στα ευρωπαϊκα δεδομένα, ενώ το PHTLS είναι στα αμερικάνικα δεδομένα, οπως είναι προφανές οι πιστοποιημένοι Ελληνες «διασώστες-πληρώματα ασθενοφόρου» του ΙΕΚ ΕΚΑΒ είναι απο τους καλύτερους στον προνοσοκομειακό χώρο, υπάρχουν και αλλοι που κάνουν το ιδιο με αλλα πρότυπα, ή μεθόδους κ.α.
περίπου 4 μήνες πριν · · Αναφορά · Διαγραφή Μηνύματος

Α.Δ.Π.Α ΑΔΙΟΡΙΣΤΟΙ ΔΙΑΣΩΣΤΕΣ-ΠΛΗΡΩΜΑ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟΥ
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΗ ΣΧΟΛΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΧΟΛΗ ΤΟΥ ΕΚΑΒ ΠΟΥ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΔΙΑΣΩΣΤΕΣ - ΠΛΗΡΩΜΑ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟΥ ΚΥΡΙΕ ΣΤΑΜΟΥ.
περίπου 2 μήνες πριν · Διαγραφή Μηνύματος

Βασίλειος Στάμου
είναι του ερυθρού στάυρου και κάτι αλλές, αλλά σε μικρότερη εμβέλια, ισως να μην είναι και επίσημες ή κρατικές, πάντως, κυκλοφορούν κάτι αθενοφόρα με πληρώματα του ερ. στ. τα είχα δει σε εναν διαγωνισμό που είχε γίνει καπου στην νάυπακτο??? κάπου εκεί.
περίπου 2 μήνες πριν · · Αναφορά · Διαγραφή Μηνύματος

Α.Δ.Π.Α ΑΔΙΟΡΙΣΤΟΙ ΔΙΑΣΩΣΤΕΣ-ΠΛΗΡΩΜΑ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟΥ
ΙΣΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΚΑΙ ΚΡΑΤΙΚΕΣ?........ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΟ ΕΤΗ.... ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΥΓΕΙΑΣ....ΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟ....ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ Ο ΕΡ.ΣΤΑΥΡΟΣ ΘΑ ΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΑ ΤΟΥ...... ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ... ΕΔΩ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΝΕΙΔΙΚΕΥΤΟΙ ΣΤΑ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΑ..... ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΕΙΔΙΚΕΥΤΟΙ ΣΤΑ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΑ..... ΕΔΩ Η ΣΧΟΛΗ ΤΟΥ ΕΚΑΒ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΥΟ ΕΤΗ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΠΟΦΟΙΤΗΣΕΙΣ  ΚΑΙ ΠΟΣΕΣ ΩΡΕΣ ΘΕΛΕΙ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ........... ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΕΤΡΑΕΤΟΥΣ ΦΟΙΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΟΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΔΙΑΣΩΣΤΕΣ ΑΠΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ Η ΣΧΟΛΕΣ ΛΙΓΩΝ ΜΗΝΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙ?? ΤΟΝ ΤΡΑΥΜΑΤΙΟΦΟΡΕΑ? Η ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΕΣ ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΤΟΥΣ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΥΓΕΙΑΣ? ΕΠΙΣΗΣ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΔΕΙΑ ΑΣΚΗΣΕΩΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ........ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ.


Προσφατα στο Συνταγμα ηρθε ενας <<διασωστης>> του ερυθρου σταυρου και επεμενε οτι του εφερα με το ασθενοφορο ασθενη χωρις να του εχω παρασχει τις πρωτες βοηθειες και οτι αυτος που τον ειχε βαλει ο ερυθρος σταυρος να βλεπει στα επειγοντα περιεθαλψε τον ασθενη που εγω του εφερα εγω....... το θεμα ειναι ομως οτι ..... στον νοσοκομειο του ερυθρου σταυρου εχω παει μια φορα στη ζωη μου και αυτη ηταν με 10 συμμαθητες μου πρακτικη απο τη σχολη μεσα στα ΤΕΠ και μονο στα ΤΕΠ...... ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΕΚΕΙΝΗ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΤΟΥ ΕΡΥΘΡΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ... Η ΜΟΝΗ ΕΘΕΛΟΝΤΡΙΑ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΚΑΛΟΓΡΙΑ ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΑ , ΝΟΣΗΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΡΟΙ....ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΑ ΕΚΑΝΑ ΣΤΗΝ ΜΟΝΑΔΑ ΙΛΙΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ Α 41 ΚΑΙ Α 42 ΤΟΥ ΚΑΠΑΨ........... ΑΥΤΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΘΡΙΑΣΙΟ..... ΔΕΝ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΠΟΤΕ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΟΥ ΕΡΥΘΡΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ... ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΗΓΑ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΟΥ ΕΡΥΘΡΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ.... ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΝΟΧΛΗΘΗΚΑΝ ΠΟΛΛΟΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΝΟ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ .... ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ... ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΑΡΕΣΕΙ ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΠ' ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ..... ΚΑΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥΣ
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=227402857284976&set=pu.111147462243850&type=1&theater
περίπου 2 μήνες πριν · Διαγραφή Μηνύματος

2 σχόλια:

  1. Ρε μαλακισμενα ποιος/α γραφει ως σταμου αφου δεν εχω σχεση με αυτη την μαλακια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ποιος μαλακας ειναι αυτος που χρησιμοποιεί το ονομα μου;;; θελω ο /η υπευθυνος/η αυτης της μαλακιας blog να μου στειλει τα στοιχεια του μαλακα με το ονομα "σταμου" να του κανω μυνηση .

    ΑπάντησηΔιαγραφή