Κυριακή 20 Ιουνίου 2010

ΚΕΡΔΟΣ ΑΝΤΙ ΧΑΣΟΥΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΚΑΒ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΙΑΣΩΣΤΕΣ-ΠΛΗΡΩΜΑ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟΥ

ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΕΚΑΒ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ
ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ?…ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ ΟΛΑ ΑΥΤΟ ΜΕ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟ
ΟΤΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΔΗΛΑΔΗ 400 ΚΑΙ 600 ΕΥΡΩ ΣΤΙΣ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ?
ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟ ΑΡΙΘΜΟ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΕΦΟΣΟΝ ΠΛΕΟΝ ΜΑΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΣΑΝ 400
ΕΥΡΩ ΑΝΑ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟ ΕΞΑΜΗΝΟ? ΤΟ ΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΠΟΥ ΙΔΙΟ ΤΟ ΕΚΑΒ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΓΕΙ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΟ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΕΤΑΙ Ο ΙΔΙΩΤΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΕΚΑΒ?

Δευτέρα 14 Ιουνίου 2010

ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΑΝΕΙΔΙΚΕΥΤΩΝ ΣΤΙΣ ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΣΩΣΤΩΝ ΠΛΗΡΩΜΑ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟΥ

ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΕΙΑ ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΥΓΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΔΙΑΣΩΣΤΗΣ-ΠΛΗΡΩΜΑ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟΥ.....ΑΝ ΜΕ ΠΛΑΓΙΑ ΜΕΣΑ ΠΑΡΟΥΝ ΠΑΛΙ ΟΔΗΓΟΥΣΗ ΤΡΑΥΜΑΤΙΟΦΟΡΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ?

Κυριακή 13 Ιουνίου 2010

ΑΝΤΑΜΕΙΒΟΝΤΑΙ ΟΙ ΚΟΠΟΙ ΜΑΣ?

Α.Δ.Π.Α ΑΔΙΟΡΙΣΤΟΙ ΔΙΑΣΩΣΤΕΣ-ΠΛΗΡΩΜΑ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟΥ
Η σχολή του Ι.Ε.Κ Ε.Κ.Α.Β- ΔΙΑΣΩΣΤΗΣ –ΠΛΗΡΩΜΑ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟΥ ιδρύθηκε το 1999. Η διάρκεια φοίτησης της είναι δυο έτη και ένα ακόμη εξάμηνο , στο οποίο οι απόφοιτοι πρέπει να διαβάσουν και να δώσουν εξετάσεις για την Πιστοποίηση.
Όταν βγάλει προκήρυξη το Ε.Κ.Α.Β ,οι Πιστοποιημένοι απόφοιτοι έχουν το δικαίωμα να καταθέσουν τα χαρτιά στον Α.Σ.Ε.Π και αυτός να τους διορίσει στο Ε.Κ.Α.Β με το σύστημα της μοριοδοτησης.
Στη σχολή της Αθηνάς, από την οποία εγώ αποφοίτησα, το 10% περίπου των φοιτητών είχαν γεννηθεί και κατοικούσαν πάντα στην Αθηνά, το υπόλοιπο 90% ήταν παιδία τα οποία ήρθαν από την επαρχεία.
Κοινός στόχος όλων μας ήταν και είναι ακόμη , μετά την απόκτηση της Πιστοποίησης, να διοριστούμε στο Ε.Κ.Α.Β.
Το Ι.Ε.Κ Ε.Κ.Α.Β της Αθηνάς , το οποίο στεγάζεται στα κεντρικά γραφεία του Ε.Κ.Α.Β της Αθηνάς, δεν είναι ένα συνηθισμένο Ι.Ε.Κ .
Το όριο ηλικίας των σπουδαστών είναι από δεκαοκτώ έως και πενήνταπεντε ετών περίπου.
Το επίπεδο της σχολής, με τους χειρισμούς των διευθυντών της σχολής, οι οποίοι μέχρι στιγμής έχουν πράξει πολύ σωστά, έχουν αναβαθμίσει πολύ το επίπεδο της και έχει ξεπεράσει τα όρια του όρου Ι.Ε.Κ. στο θεωρητικό κομμάτι των σπουδών τουλάχιστον.
Στο πρώτο εξάμηνο, το οποίο είναι και το δυσκολότερο, για να μπορεί κανείς να είναι σίγουρος ότι θα περάσει άνετα το εξάμηνο, πρέπει να διαβάζει τουλάχιστον τέσσερις με πέντε ώρες την ημέρα και τα Σαββατοκύριακα ένα εφτάωρο γεμάτο.
Αν κάποιος διακινδυνέψει να διαβάζει μια ώρα την ημέρα ,κινδυνεύει να κοπεί και να ξανακάνει το εξάμηνο από την αρχή.
Σύμφωνα με αυτούς τους όρους, οι σπουδαστές δεν μπορούν να δουλέψουν.
Τα παιδία που έχουν δημιουργήσει ήδη δική τους οικογένεια και δεν μπορούν να κάνουν διαφορετικά, διακινδυνεύουν και ισορροπούν σε ένα τεντωμένο σκοινί συνεχώς προσπαθώντας να συμβιβάσουν δουλεία, σχολή, διάβασμα, οικογενειακές υποχρεώσεις κ.τ.λ.
Τα περισσότερα παιδία, τα οποία έρχονται από την επαρχεία, για να μπορέσουν να ανταποκριθούν στα έξοδα της μετακίνησης και στο άνοιγμα καινούργιου σπιτικού στην Αθηνά ΧΡΕΩΝΟΝΤΑΙ, ΔΑΝΕΙΖΟΝΤΑΙ, ξοδεύουν όλες τις οικονομίες τους και φυσικά η οικογένεια τους αναλαμβάνει στο τέλος να τους συντηρεί, όσο διάστημα σπουδάζουν. Για τους λόγους αυτούς οι φοιτητές από την επαρχεία, δεν μπορούν περισσότερο από όλους μας, να ρισκάρουν και να βρουν μια δουλεία παράλληλα.
Οι φοιτητές που έχουν σπίτι στην Αθηνά, είναι προνομιούχοι σε σχέση με τους υπόλοιπους, για το λόγω του ότι δεν έχουν την ίδια οικονομική επιβάρυνση, αλλά αναγκάζονται να μην δουλεύουν κι αυτοί και έτσι να μην είναι οικονομικά ανεξάρτητοι από τις οικογένειες τους.
Όλοι εμείς παρόλα τα προβλήματα που έχουμε αντιμετωπίσει, είμαστε περήφανοι που καταφέραμε να αποφοιτήσουμε από τη σχολή του Ε.Κ.Α.Β, σαν εξειδικευμένοι Διασωστες-Πλήρωμα ασθενοφόρου και περιμένουμε με αγωνιά τη στιγμή που θα φορέσουμε την στολή του Ε.Κ.Α.Β, την οποία ονειρευτήκαμε και μοχθήσαμε, για να έχουμε το δικαίωμα να την φορέσουμε.


ΜΑΡΙΑ ΣΤΡΑΤΑΚΗ


Παρακαλώ θα ήθελα να μου πείτε την γνώμη σας γι αυτό το θέμα.


Επίσης, θα ήθελα να μου απαντήσετε , πως είναι δυνατόν , παρά την πληθώρα πιστοποιημένων απόφοιτων της σχολής του Ε.Κ.ΑΒ , να διορίζονται ακόμη και σήμερα, με οποιαδήποτε κοινωνικά κριτήρια, φοιτητές από τη σχολή χωρίς πιστοποίηση η ακόμη χειρότερα εντελώς ανειδίκευτοι στο Ε.Κ.Α.Β.





πάνω από ένα χρόνο πριν · Διαγραφή Μηνύματος

ΒΑΣΙΛΗΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΙΔΗΣ
ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΟΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΜΑΡΙΑ , ΕΓΩ ΤΕΛΙΩΣΑ ΤΗΝ ΣΧΟΛΗ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΥΝΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ! ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΟΙ ΚΟΠΟΙ ΜΑΣ ΔΕΝ ΑΝΤΑΜΕΙΒΟΝΤΑΙ ,ΕΙΜΑΙ ΟΜΩΣ ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ .
ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΩ ΠΙΟ ΣΑΦΗΣ ΣΕ ΠΑΜΠΟΛΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΜΕ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΑ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ , ΟΔΗΓΟΙ ΒΑΠΤΙΖΟΝΤΑΙ ΔΙΑΣΩΣΤΕΣ ΣΕ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΣΕ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΠΟΥ ΟΡΓΑΝΩΝΟΥΝ ΟΙ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ,ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΡΩΗΝ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΜΑΣ . ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΓΙΑ ΜΑΣ ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΑ .
ΣΑΝ ΕΠΙΛΟΓΟ ΘΕΩΡΩ ΠΩΣ ΠΑΡΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΟΠΟΥΣ ΠΟΥ ΗΔΗ ΕΧΕΙΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΜΑΡΙΑ , Η ΣΧΟΛΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΑΡΧΗ. ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ , ΕΝΑΝ ΤΙΤΛΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΕΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ! ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΥΓΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ ΖΗΤΟΥΣΑΝ ΟΔΗΓΟΥΣ ...
ΚΑΛΗ ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ , ΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΣΧΟΛΗ , ΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΑΝΑΜΟΝΗ ...
πάνω από ένα χρόνο πριν · · Αναφορά · Διαγραφή Μηνύματος

Α.Δ.Π.Α ΑΔΙΟΡΙΣΤΟΙ ΔΙΑΣΩΣΤΕΣ-ΠΛΗΡΩΜΑ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟΥ
Φίλε μου ομοιοπαθή από τη Θεσσαλονίκη,
Υποθέτω , ότι το θέμα που άγγιξες κι εσύ , είναι πανελλαδικό πρόβλημα.

Το πρόβλημα αυτό πρέπει πρώτα από όλους να το δούμε εμείς οι ίδιοι πρώτα.

Γι’ αυτούς και για άλλους πολλούς λόγους , πρέπει να βρεθεί μια δυναμική λύση.

Πρέπει να ενωθούμε όλοι μαζί, να αποκτήσουμε μια ενιαία , συγκροτημένη , ισχυρή και δυναμική φωνή, ώστε να μας ακούσουν όλοι.

Να αναγκάσουμε όσους εθελοτυφλούν να δουν κατάματα το πρόβλημα.

ΟΣΟ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑΜΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΜΕΛΗΤΕΑ ΠΟΣΟΤΗΤΑ.

ΟΣΟ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑΜΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ.

ΟΣΟ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑΜΕ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ.

ΜΑΡΙΑ ΣΤΡΑΤΑΚΗ
πάνω από ένα χρόνο πριν · Διαγραφή Μηνύματος

ΒΑΣΙΛΗΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΙΔΗΣ
ΟΠΟΤΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΜΠΝΟΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ! ΣΙΓΟΥΡΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ , ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΟΙΝΗ ΓΡΑΜΜΗ , ΑΛΛΑ ΜΕ ΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΥΛΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ? ΔΕΝ ΘΑ ΘΕΛΑ ΠΟΤΕ ΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΖΗΤΑΜΕ , ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΟΥΜΕ ΣΑΝ ΤΙΣ ΗΔΗ ΥΠΑΡΧΟΥΣΕΣ ΟΜΟΣΜΟΝΔΙΕΣ ΤΟΥ ΕΚΑΒ , ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΠΑΝΕ ΜΕ ΤΟ ΚΥΜΑ , ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΑΝ ΑΤΟΜΑ !
ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΠΛΥΘΗΝΟΥΜΕ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ! ΕΧΕΙΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ , ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΠΥΓΜΗ !
ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΓΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΕΞΩ , ΚΑΙ ΣΚΟΡΠΙΟΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΦΥΛΛΑ ΣΤΟΝ ΑΝΕΜΟ !
πάνω από ένα χρόνο πριν · · Αναφορά · Διαγραφή Μηνύματος

Α.Δ.Π.Α ΑΔΙΟΡΙΣΤΟΙ ΔΙΑΣΩΣΤΕΣ-ΠΛΗΡΩΜΑ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟΥ
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΡΩΜΑ

ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ

ΟΙ ΑΔΙΟΡΙΣΤΟΙ –ΔΙΑΣΩΣΤΕΣ –ΠΛΗΡΩΜΑ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟΥ

Η ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΙΤΙΑ ΔΙΑΣΠΑΣΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΚΑΘΕ

ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗΣ.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΜΠΑΓΗ ΓΡΟΘΙΑ.

ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΓΡΟΘΙΑ, ΔΕΝ ΧΩΡΑΝΕ ΑΤΟΜΙΚΑ ΜΙΚΡΟΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ.

ΠΡΕΠΕΙ Ο ΕΝΑΣ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟΝ.

ΕΝΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ.

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ, Η ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΜΑΣ

ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΙΝΗΘΟΥΜΕ.

ΝΑΙ, ΕΙΝΑΙ ΕΦΙΚΤΟ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΘΕΙ.

ΟΜΩΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕ ΠΕΙΣΜΑ, ΜΕ ΠΥΓΜΗ,

ΠΟΥ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.

ΝΑ ΕΠΙΔΙΩΞΟΥΜΕ ΔΙΑΛΟΓΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ.

ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΑΤΕΝΙΣΟΥΜΕ ΑΙΣΙΟΔΟΞΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΔΙΚΑΙΗ ΛΥΣΗ ΣΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΑΣ.

ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΕΞΑΡΤΑΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΜΑΣ.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΤΕΙΧΟΣ
ΩΣΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΝΕΜΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΣΕΡΝΕΙ ΤΑ ΦΥΛΛΑ.

ΤΟΤΕ ΤΑ ΦΥΛΛΑ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΗ ΡΙΖΑ ΤΟΥ ΔΕΝΤΡΟΥ

ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΛΙΠΑΣΜΑ

ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ΘΑ ΚΑΡΠΟΦΟΡΗΣΕΙ!

ΜΑΡΙΑ ΣΤΡΑΤΑΚΗ



πάνω από ένα χρόνο πριν · Διαγραφή Μηνύματος

Dimitris Gourgiwtis
paidia,otan telionis tin sxoli,exeis kapoia oneira,omos auto pou exo ispraksi ego einai ta oneira therinis nuxtos.mexri kai se idiotika asthenofora den se pernoun kai an se paroun sou dinoun psixoula.opos adikia(kai gia emena alla kai gia allous pisteuo)einai oti prepei na dineis pistopiisi gia na diorthosis tin bathmologia sou,toulaxiston alli mia fora.einai megali adikia gia kapoious pou exou grapsi apo 11-16.opos kai oti to ekab anoikse parartimata iek sxedon se 12polis,me straties mathiton kai argotera adioriston diasoston....!!!!eimai epaggelmatias odigos edo kai 10 xronia kai den mou piani i proipiresia katholou...!!!!irthan kapoioi apo to pouthena kai piran20pistopoiisi kai dioristikan athina,k.a. polla....!!!!tszampa ta 2xronia telika....!!!!alla i ekpedeusi mou xriastike perisi to kalokairi,se ena nisi kai mexri na erthei to asthenoforo,eutixos pou eimastan 2adioristi diasostes ekei kai sosme ton anthropo.....!!!euxaristo poli...!!!!
πάνω από ένα χρόνο πριν · · Αναφορά · Διαγραφή Μηνύματος

Α.Δ.Π.Α ΑΔΙΟΡΙΣΤΟΙ ΔΙΑΣΩΣΤΕΣ-ΠΛΗΡΩΜΑ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟΥ
ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΨΙΧΟΥΛΑ ....ΑΛΛΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΚΑΙ ΩΡΕΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ 8ΩΡΟ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΔΕΝ ΣΤΙΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ.........ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΟΙ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΔΕΝ ΚΟΛΑΝΕ ΚΑΙ ΕΝΣΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΑΣΤΕΙ Η ΠΡΟΫΠΗΡΕΣΙΑ..........................ΑΠΟ ΟΤΙ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΠΟΛΟΙ ΔΙΑΣΩΣΤΕΣ –ΠΛΗΡΩΝΑ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟΥ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ……ΚΑΙ ΑΝ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΚΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ……..

ΜΑΡΙΑ ΣΤΡΑΤΑΚΗ
πάνω από ένα χρόνο πριν · Διαγραφή Μηνύματος

Α.Δ.Π.Α ΑΔΙΟΡΙΣΤΟΙ ΔΙΑΣΩΣΤΕΣ-ΠΛΗΡΩΜΑ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟΥ
Δημητρη εγώ έχω 19 στην πιστοποίηση αλλά ξέρω πολλά παιδία που έχουν 20αρια και δεν έχουμε ελπίδα να διοριστούμε με τα τωρινά δεδομένα.
Αναγκαζόμαστε να φοιτήσουμε και σε δεύτερη σχολή νοσηλευτικής , η οποία δεν έχει σχέση με τη δουλεία που κάνουμε στα ασθενοφόρα για να πιαστεί ως δεύτερο πτυχίο …γιατί προϋπηρεσία δεν βρίσκουμε και πάλι σίγουροι ότι θα μπούμε δεν είμαστε……. οι απιστοποίητοι και οι ανειδίκευτοι ομως μπαίνουν……

ΜΑΡΙΑ ΣΤΡΑΤΑΚΗ
πάνω από ένα χρόνο πριν · Διαγραφή Μηνύματος

Dimitris Gourgiwtis
mpenoun san na einai aleksiptotistes.telos panton,pantos tha ginoume megales straties adioriston kai einai krima gia ta nea paidia,ftanei poia i koroidia,an theloun oi kurioi,as pane na valoun tin purosvestiki kai to ekab,opos tin astinomia,meso panelinion eksetaseon....!!!
πάνω από ένα χρόνο πριν · · Αναφορά · Διαγραφή Μηνύματος

Α.Δ.Π.Α ΑΔΙΟΡΙΣΤΟΙ ΔΙΑΣΩΣΤΕΣ-ΠΛΗΡΩΜΑ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟΥ
Αν θέλεις την γνώμη μου Δημήτρη η σχολή του Ε.Κ.ΑΒ θα έπρεπε να είναι σαν τη σχολή της Αστυνομίας . Ακαδημία διετούς και τετραετούς φοίτησης….όσοι μπαίνουν να πιάνουν αμέσως μετά τη σχολή δουλεία …και όχι μετά από πάμπολλα χρόνια που θα έχουν ξεχάσει κι αυτά που ξέρουν……… !
ΜΑΡΙΑ ΣΤΡΑΤΑΚΗ
πάνω από ένα χρόνο πριν · Διαγραφή Μηνύματος

ΒΑΣΙΛΗΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΙΔΗΣ
ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΜΕ , ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ! ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΕΙ ! ΜΕΧΡΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΤΟΥ ΕΚΑΒ , ΘΑ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΔΙΑΣΩΣΤΕΣ , ΘΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ 15000 ΑΤΟΜΑ !!!
πάνω από ένα χρόνο πριν · · Αναφορά · Διαγραφή Μηνύματος

Natasha Mil
eisai apoluta swsth!!!!!kai gfw eimai apo eparxia kai anagkasthka na xrewthw gia na kanw to oneiro mou pragmatikothta.......einai oneiro zwhs gia mena o diorismos sto ekav akoma kai sto pio apomakrysmeno shmeio ths ellados!!!!!!!epishs exw na prosthesw pws to iek ekav den einai ena synhthismeno iek logw toy megalou fortou diavasmatos!!!!!!!ta pragmata htan dyskola ki omws ta kataferame.....eyxomai na dioristoun oloi osoi agwnisthkan gi ayto!!!!!!!natasha~~~~~~!!!!!!!!!
πάνω από ένα χρόνο πριν · · Αναφορά · Διαγραφή Μηνύματος